Υπηρεσίες

Επιθεώρηση οροφής – στέγης – σκεπής με Drone

H επιχείρηση PLR Tech παρέχει ελεγχόμενη πτήση με drone πάνω από τη σκεπή σας ή την επιχείρηση σας με σκοπό την εκτίμηση της υπάρχουσας κατάστασης που επικρατεί στην οροφή του κτιρίου σας συλέγοντας βιντεοληπτικά και φωτογραφικά δεδομένα.Ελέξτε την οροφή σας με σκοπό να προλάβετε μικρά προβλήματα στην ιδιοκτησία σας. Μετά από ακραία καιρικά φαινόμενα είναι

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εντοπισμός Αφανών Διαρροών Δικτύου Ύδρευσης

Η επιχείρηση Pipe Line Repair Technology διαθέτει εξοπλισμό για τον εντοπισμό αφανών διαρροών δικτύου ύδρευσης. Εάν έχετε διαπιστώσει υπέρογκους λογαριασμούς ύδρευσης, ξαφνική μείωση πίεσης νερού και παρουσία υγρασίας στους τοίχους της οικίας σας, τότε είναι πολύ πιθανό να έχετε διαρροή νερού.Καλέστε μας για να σας δώσουμε λύση στο πρόβλημα σας. Εντοπισμός διαρροής νερού με χρήση

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επισκευές σωλήνων χωρίς σκάψιμο

Αποκατάσταση διαρροής σε αγωγό με αδιατάρακτη μέθοδο χωρίς σκάψιμο και σπάσιμο, χωρίς θόρυβο, χωρίς σκόνες και ρύπανση, με ταχύτητα και ακρίβεια αποκατάστασης και ελεγχόμενο κόστος.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Απόφραξη αγωγών

Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε αποφράξεις και καθαρισμούς αγωγών ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις όπως τσιμέντο, ρίζες και άλλες άσχημες περιπτώσεις ,σε πολύ σύντομο χρόνο και σε σωλήνες διαφόρων διαστάσεων.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επιθεώρηση αγωγών με κάμερες CCTV

Διαθέτουμε σύγχρονες ενδοσκοπικές κάμερες με τις οποίες μπορούμε να εισχωρήσουμε σε αγωγούς από Φ32mm μέχρι Φ200mm πραγματοποιώντας τον έλεγχο στεγανότητας με τον πιο αποδοτικό τρόπο αποφεύγοντας να σκάβουμε τοίχους ή να σπάμε πατώματα.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εντοπισμός υγρασιών και προβλημάτων μόνωσης

Για την βέλτιστη ανίχνευση αφανών διαρροών από δίκτυα αγωγών, η επιχείρηση μας διαθέτει συσκευή θερμικής απεικόνισης (θερμοκάμερα) η χρήση της οποίας έχει μεγάλο πεδίο εφαρμογών.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προληπτικός μηχανικός καθαρισμός αγωγών και εσωτερική επικάλυψη με εποξική ρητίνη

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε μικρές μονάδες βιομηχανίας – βιοτεχνίας, τουριστικές μονάδες, αντλιοστάσια πισίνων και γενικότερα όπου υπάρχει δίκτυο αγωγών όπου απαιτείται η συντήρηση τους.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ