Απόφραξη αγωγών

Μηχανήματα Miller

Η επιχείρηση μας διαθέτει μεγάλη γκάμα μηχανικών μύλων καθώς και πλήρη συλλογή εξαρτημάτων τριβής με αποτέλεσμα να καλύπτουμε τα περισσότερα είδη αγωγών, όπως μεταλλικών αγωγών, τσιμεντοσωλήνων, σωλήνες αμιάντου και πλαστικών σωλήνων PVC, ανάλογα με την αιτία φραξίματος του αγωγού και ανεξάρτητα της παλαιότητας του αποφεύγοντας έτσι να «τραυματίσουμε» τον αγωγό.

Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε αποφράξεις και καθαρισμούς αγωγών ακόμα και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις όπως τσιμέντο, ρίζες και άλλες άσχημες περιπτώσεις, σε πολύ σύντομο χρόνο και σε σωλήνες διαφόρων διαστάσεων από Φ32mm έως Φ200mm.

Η επιχείρηση μας αναλαμβάνει αποφράξεις:

  • Κεντρικών υδρορροών
  • Υδρορροών βεράντας
  • Γραμμών πλυντηρίων
  • Γραμμών μπανιέρας
  • Γραμμών νιπτήρα
  • Γραμμών κουζίνας

Διαθέτουμε ότι πιο σύγχρονο μέσο υπάρχει στην αγορά για την απόφραξη των οικιακών δικτύων. Οι μηχανικοί μύλοι της PICOTE καθαρίζουν 100% το εσωτερικό μέρος του αγωγού ανεξάρτητα από το υλικό κατασκευής του αγωγού και ανεξάρτητα την αιτία φραγμού. Χρησιμοποιώντας την ανάλογη κεφαλή κοπής ανάλογα με την αιτία φραγμού, είμαστε σε θέση να φέρουμε άριστο αποτέλεσμα ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις όπως τσιμέντο, ρίζες και σε κάποιες περιπτώσεις μεταλλικά αντικείμενα είτε κόβοντας τα, είτε απομακρύνοντας τα με ειδική μηχανική τσιμπίδα. Οι κλασικές ατσαλίνες δεν είναι σε θέση να προσφέρουν ολική απόφραξη παρά μόνο μερική και σύντομη απόφραξη με αποτέλεσμα ο πελάτης να χρειαστεί πολύ σύντομα ξανά απόφραξη αυξάνοντας το τελικό κόστος για την ίδια εργασία.

Για την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, μετά το πέρας της εργασίας διενεργείται εσωτερικός έλεγχος αγωγού με ενδοσκοπική κάμερα για την τεκμηρίωση εκτέλεσης σωστής εργασίας.

Βλάβη στον αγωγό σας;; Μιλήστε με τους ειδικούς.